Lättredigerade hemsidor – WordPress

Vi erbjuder webbpublicering i med ett lättillgängligt gränsnitt i systemet WordPress till dig som behöver en hemsida och vill publicera, uppdatera och redigera hemsidan själv utan att kunna html.

Vad är då WordPress? Jo ett av världens mest populära publiceringssystem för bloggar och hemsidor, vill man förenkla det lite kan man kalla det ett system för innehållshantering.

Systemet stödjer realtidshantering av text, bild och media direkt via administrationspanelen som nås via webbläsaren. Genom att använda sig av statiska sidor så blir webbplatsen snabbnavigerad.

Redigera när du vill och har tid

WordPress är en lösning som passar dig som behöver en hemsida där du  själv kan lägga upp material när det behövs och där du kan redigera hemsidan från såväl dator som via smartphone och platta.

Det är ungefär lika enkelt att handskas med publicering och uppdatering  som det är att skicka e-post och du slipper betala dyra pengar för att hyra en webbdesigner att sköta dina uppdateringar.

Är du intresserad av att veta mer eller funderar du på att skaffa dig en WordPress sida så kontaktar du oss enklast via mail.